À PROPOS DE TUTU

Туту е првиот македонски ланец на Dog Grooming Skopje фризер салони за капење, шишање и градинка на мали раси на кучиња во Скопје со француски стандарди. Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје за фризер био-капење и grooming à la française на кучиња од страна на професионален тим обучен во Париз.

 

ТУТУ користи исклучиво органска француска козметика адаптирана на специфичноста на влакното, расата и чувствителноста на кожата на Вашето милениче. Салоните TUTU Dog Grooming Skopje се наоѓаат во строгиот Центар : улица Водњанска близу Галија и булевар Партизански Одреди близу Грчка Амбасада.

Во ТУТУ како и во европските 🇪🇺 салони, сопствениците на кучињата се добредојдени за време на ексклузивниот третман.

Вашето мало кутре кое првпат се шиша е секогаш поспокојно и посоработливо со Вашето бесценето присуство : исто како дете кога оди на забар 👨‍⚕️, фобијата од груминг тешко се лечи при трауматично искуство без Вас.

За време на третманот имаме време да разговараме со кафенце за кучето и правилната употреба на добра опрема за секојдневно одржување (шампони, четки, чешли но и храна и навики ...

 

ТУТУ не продава никаков производ и нашиот совет е без никаков финансиcки интерес 😉

ТУТУ БИОТРЕТМАНИ

Здрави, среќни и убави кучиња

КАПЕЊЕ 

700 ДЕНАРИ ДО 10КG

КАПЕЊЕ И ШИШАЊЕ

1 200 ДЕНАРИ ДО 10КG

TUTU Grooming Skopje

+389 72 215 271

 

©2020 par TUTU

КОНТАКТ

Grooming Skopje

Salon 01 : Ulica Majka Tereza broj 15 Skopje Republic of Macedonia 1000

Salon 02 : Bulevar Partizanski Odredi broj 21 Skopje Republic of Macedonia 1000

+389 72 215 271